Idejas, kas palīdzēs jums gudri izmantot alumīnija foliju un padarīs grilēšanas pieredzi vēl baudāmāku!
Iesaiņojums ēdieniem: ja gatavojat smalkus ēdienus, piemēram, zivis vai filejas, izveidojiet folijas paciņu. Ielieciet ēdienu iekšā kopā ar citronu un zaļumiem, pirms to iesaiņojat. Šāds iesaiņojums novērsīs pielipšanu pie grila režģa un piešķirs ēdienam lielisku garšu.
Pagaidu grila suka: ja jums nav speciālas grila sukas, varat izmantot alumīnija foliju. Saburziet folijas loksni un izmantojiet to, lai notīrītu grila restītes no pielipušajiem pārpalikumiem pirms un pēc gatavošanas.
Ceptas gaļas uzglabāšanai: pēc tam, kad gaļa ir sagatavota, to iesaiņojiet alumīnija folijā un turiet siltu aptuveni 5-10 minūtes. Šāda atpūta zem folijas palīdzēs gaļai turpināt gatavoties un saglabās tās sulīgumu.
Kartupeļi folijā: cepiet veselus kartupeļus folijā, kas iepriekš ir iesmērēti ar ķiploku sviestu. Tādējādi kartupeļi saglabās sulīgumu un iegūs garšīgu garšu, kad tie tiek cepti uz grila.