Čuguna pankūku panna Ø 22 cm ar koka rokturi – šī panna ir neaizvietojama katras mājsaimnieces virtuvē.
Čuguna materiāls ļauj pagatavot gardas un aromātiskas pankūkas, bet ergonomiskais koka rokturis ērti turas rokā. Pannas virsma ir izturīga un piemērota metāla lāpstiņām, karošām un citiem virtuves piederumiem.
Panna ir piemērota visām plīts virsmām, nodrošinot vienmērīgu siltuma sadali un lieliskus kulinārijas rezultātus.
Lai saglabātu čuguna trauka īpašības un novērstu rūsas veidošanos, mazgājiet to tikai ar rokām karstā vai aukstā ūdenī, izmantojot mīkstu sūkli vai birsti (ne metālisku). Pēc mazgāšanas trauku obligāti jānoslauka sausu. Lai saglabātu čuguna pannas virsmu, pirms uzglabāšanas iesmērējiet to ar augu eļļu un pirms nākamās lietošanas reizes pannu kārtīgi sakarsējiet.