Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku lietošanas pieredzi. Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk...
Steiku, pankūku un pat ierastās omletes garša ir lielā mērā atkarīga no pannas, uz kuras ēdiens tika pagatavots. Ideālā gadījumā virtuvē ir jābūt vairākām pannām ar atšķirīgu diametru, biezumu, sieniņu augstumu un materiālu, jo ne velti profesionāli pavāri gatavo dažādus ēdienus uz dažādām pannām. Piemēram, gaļas cepšanai labāk būs piemērota rievota grilēšanas panna, bet olu cepšanai derēs jebkura panna ar pretpiedegšanas segumu.
66.00€
Izmērs: 4 x 21 x 51 cm
Materiāls: čuguns; nerūsējošs tērauds; koks